Ideat

Erityisuimakortti

Maarit Syrjälä-Teittinen

Monilla paikkakunnilla uniapneetikot saavat erityisuimakortin. Esimerkiksi Vantaalla.

Roskiksia lisättävä

Tupuna64

Sulkavantien kävelytielle, Taipaleen, Ylämaan kävelyreiteille ja pururadalle lisättävä roskiksia. Kukaan ei jaksa kantaa viittä kilometriä koirankakka pusseja mukanaan ja niinpä suurin osa niin pökäleistä kuin pusseista näyttää jäävän luontoon. Koskee myös muita roskia. Ehkäpä me alueen kiinteistön omistajat myös voisimme laittaa omaan roskikseen ilmoituksen jos sinne saisi ohikulkiessaan pudottaa muutaman roskan?

Uimahallin vuokraus korona-aikana

Marjaana Huhtinen

Uimahallin vuokraus perhekunnittain korona-aikana. Esim. https://www.kouvolansanomat.fi/paikalliset/4048154?fbclid=IwAR1Sb4MYdXM1vWdsyYiokmj_SwF90O41S3jbE_OLxuv9SBeWWKTWM_zKql8

Sampolan vesiliikuntakeskus

Maiju Sainio

Olisiko mahdollista saada Sampolaan hydrohex vesijunppa. Voisi harrastaa muulloinkin kuin järjestetyissä jumpissa. Siitä,olisi monelle iloa. Toinen mitä mietin olisi pyörätie Jukajärven ympäri, nyt siinä fillaroi ja kävelee henkensä kaupalla.

Pyörätie Savonlinnantien varteen

Henkka

Pyörätien jatkeen rakentaminen Savonlinnantien varteen Partalan kartanolta itään

Sisäleikkipuisto

Riku Munnukka

Sisäleikkipuisto. Vaikka samantapainen kuin Mikkelin Akselin alakerrassa. Kiipeilyteline liukumäellä, pieni pelikenttä, muuta mukavaa aktiviteettia. Oheeseen ehkä pieni kahvila, mehua, pientä purtavaa.

Vehmaan kehittäminen

Mika Kärki

Juvan Vehmaan alue on kehittynyt suotuisasti 5-tien vetovoiman vuoksi, mutta sitä voidaan kehittää vieläkin paremmaksi. Kerro mielipiteesi kuinka sitä voitaisiin kehittää enemmän. Kenties tarvitaan uusia kauppoja, palveluja, leikki-alueita, jne? Kerro rohkeasti ideasi!