Mikä Avoinkunta

Avoinkunta tarjoaa asukkaille suoran väylän osallistua ja vaikuttaa oman kunnan kehittämiseen.

Palvelun kautta on mahdollista tuoda oma kunnan kehittämiseen liittyvä idea muiden tietoon, kertoa mielipiteitä muiden ideoista tykkäämällä ja kommentoimalla.

Miksi?

Avoinkunta mahdollistaa suoran päätöksentekoon osallistumisen helposti – voit siis tuoda oman ideasi kaikkien tietoisuuteen vaikka kotisohvalla istuen tai vaikuttaa äänelläsi siihen, käytetäänkö kaupungin kehittämiseen varattua budjettia esimerkiksi valaistuksen parantamiseen, kaupunkipyörien hankkimiseen tai uuden lähiliikuntapaikan rakentamiseen. Kaupungin edustajat ovat ottaneet palvelun käyttöön, sillä he haluavat kuulla mielipiteesi.

Miten palvelua käytetään?

Palvelua käyttääksesi sinun tulee rekisteröityä ja hyväksyä palvelun käyttöehdot. Rekisteröitymisessä sinun tulee syöttää palveluun käyttäjätunnuksena toimivat etu- ja sukunimesi sekä antaa toimiva sähköpostiosoite ja salasana. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin rekisteröitymisestä.

Huomioithan, että näyt palvelussa muille käyttäjille omalla koko nimelläsi. Kirjautuminen palveluun tapahtuu jatkossa sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Kirjauduttuasi voit halutessasi lisätä oman ideasi, tykätä muiden ideoista ja kommentoida niitä.