Kaikki harrastusmahdollisuudet esille

Tiivistelmä

Olisi hienoa jos tähän appiin (ja Juvan kotisivuille) voisi koota kaikki erilaiset harrastusmahdollisuudet esille. Hyvin moni harrastusporukka pyörii esimerkiksi pitkälti vapaaehtoistyön pohjalta. Tämän takia tiedottaminen on joskus vähän piilossa tai tulee viiveellä. Jopa (melkein) koko ikänsä Juvalla asuneena minun on vaikea joskus löytää tietoa tietyistä harrastuksista. Saatikka sitten henkilölle, joka on juuri muuttanut paikkakunnalle. (Harrastukset voisi listata eri päänimikkeiden alle sitten vaikka vielä "ohjatut" esim partiotoiminta ja "tee itsenäisesti" esim hiihtoladut )

Tavoitteet

Lisätä Juvalla asumisen mielekkyyttä kun on harrastuksia mistä valita sekä lisätä eri harrastuksien kävijämääriä mikä tukee paikallisia yrityksiä sekä vapaaehtoistoimintaa.

Toimenpiteet

Pyydetään seuroja ja kuntalaisia "ilmiantamaan" eri harrastusmahdollisuuksia. Ensimmäisenä vuonna työurakka on iso, kun kaikki eri harrastukset pitää kerätä yhteen. Mutta sen jälkeen tietojen päivittäminen olisi vähän keveämpi urakka, jonka voisi tehdä samalla periaatteella kuin Juvan palveluhakemistoa päivitetään.

Kerro mielipiteesi ideasta

Voit myös halutessasi kommentoida ideaa